sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Alicia


Nimi: Alicia
Ikä: n. 2 vuotta
Laji: Susi
Sukupuoli: Narttu
Lauma: Edera
Suhtautuminen lahkoon: Ristiriitainen

Ulkonäkö: Alicia on sangen pienikokoinen, vaikka se onkin täysiverinen susi. Nartun säkäkorkeus on n. 65 cm ja se painaa n 25 kg. Alicia on väritykseltään sangen vaalea neito ja sen pääväri onkin valkoinen. Nartun turkissa on beigejä kuvioita. Molempien silmien ympärillä on nuolimaiset ohuet kuviot ja kirsun juuressa on pieni kuvio. Korvien ympärykset ovat beiget ja nartun otsalta lähtee viiru, joka kulkee selkärankaa pitkin aina hännänpäähän asti. Nartun silmät ovat hieman vinot ja vaalean siniset, mutta läheltä iiristä niissä voi erottaa myös turkoosia. Alicia on rakenteeltaan solakka, mutta paksu vaalea turkki saa sen näyttämään pehmeältä ja todellista isommalta. Karva on pisimmillään poskissa ja kaulalla.

Luonne: Sen äiti väitti nartulle, että sen isä – jota Alicia ei ole koskaan tavannut – kuului Susiklaaniin ja oli hyvin tärkeä henkilö. Tämä sai nartun tuntemaan itsensä tärkeäksi ja melkeinpä prinsessaksi. Siksi nuori susi osaakin olla hieman ylpeä ja pöyhkeileväkin. Tämä tulee yleensä pääsääntöisesti esiin jos narttu tietää olevansa tekemisissä ala-arvoisen tai Ederaan kuulumattoman suden kanssa.

Alician toinen ylpeyden aihe on, että se ylipäätään sattui syntymään jaloksi sudeksi eikä miksikään piskiksi.
Tämä ylpeys susia kohtaan saa sen vähättelemään muita koiraeläimiä ja pitämään niitä alempiarvoisina olentoina. Tästä voikin päätellä, että narttu ei kohtele koiria ja koirasusia kovinkaan ystävällisesti. Näitä kohtaan narttu on hyvin töykeä ja ikävä. Se ei ole koirien kanssa tekemisissä kovin mielellään ja välttääkin sitä aina kuin mahdollista.

Muiden (varsinkin Ederaan kuuluvien) susien seurassa Alicia on aivan eri maailmasta. Se suorastaan hakeutuu muiden susien seuraan ja on näitä kohtaan hyvin ystävällinen ja huomaavainen. Muut sudet tuovat nartun parhaimmat puolet esiin. Vaikka Alicia onkin melko sosiaalinen, ei se kertoile kaikista henkilökohtaisimpia asioitaan tuntemattomille. Se ei luota täysin edes kaikkiin muihin susiin vaan se saattaa pihtailla tietoja itsestään odottaen suhteen syventymistä.

Alicia on uskollinen ystävä, mutta se ei ystävysty muiden kuin susien kanssa. Aika näyttää kypsyykö nuori susi ajan kanssa ja muuttuuko se suvaitsevammaksi. Narttu viihtyy läheisiensä ja ystäviensä seurassa ja se vaatiikin paljon huomioita. Se ei mielellään kuljeksi ympäriinsä yksin vaan se hakeutuu aina mieluisaan seuraan.

Alicia on pienestä pitäen haaveillut, että se saisi kumppanikseen jonkun korkeassa asemassa olevan suden, jonka rinnalla sekin saisi loistaa samassa valokeilassa. Tämä on tietysti vain nuoren nartun typerä haave, joten jos oikea uros astelisi sen elämään, voisi se saada nartun rakastumaan itseensä. Narttu on myös hieman romantikko ja se nauttii huomionosoituksista ja kehuista ja näillä sen saa suhteellisen helposti hurmattua. Alicia haluaisinkin puolison, jolle se olisi se kaikista tärkein ja joka hemmottelisi sitä ja pitäisi siitä huolta. Toisaalta pahoissa pojissa on aina jotain kiehtovaa.

Puolisolleen narttu on hyvin rakastava ja hellä. Se haluaa olla paljon rakkaansa seurassa, joka voi vaikuttaa välillä lähes tarrautumiselta. Erossa olo on nartulle vaikeaa ja se ikävöi rakastaan hyvinkin paljon.

Susi ei ole mitenkään järin innostunut taistelemisesta, ehkäpä koska se itse ei siinä oikein pärjää. Tosi paikan tullen Alicia kyllä osaa purra ja se osaa ketteryytensä ansiosta tehokkaasti väistellä hyökkäyksiä, mutta sillä ei ole paljoa voimaa. Lisäksi narttu on kovin pienikokoinen ja kevyt. Tilanteen vaikuttaessa pahalta narttu pyrkii yleensä pakenemaan paikalta, sillä se on nopea juoksija.

Menneisyys: Alicia syntyi Ederan alueilla ainoana pentuna. Se ei koskaan tavannut isäänsä ja se elikin koko lapsuutensa äitinsä kanssa. Alician isä lienee oikeasti jokin kiertelevä susi, johon sen äiti sattui joskus rakastumaan, mutta nartun äiti kertoi vähän toista. Se väitti aina pennullee tämän isän olevan Susiklaanilainen ja hyvin korkeassa asemassa oleva uros. Alician äidillä oli myös tapana kertoa pennulleen tarinoita tämän isästä. Alicia kasvoi siinä uskossa, että se oli lähes siniverinen ja siksi hyvin tärkeä henkilö.

Alician äiti esitteli pentuaan monille susille ja Aliciasta kehittyikin sosiaalinen ja hieman huomiohakuinen nuori. Nartulle kasvoikin suuret sosiaaliset verkostot.

Nartun äiti kuoli kasvaimeen Alician ollessa hieman yli vuoden ikäinen. Narttu suri kovasti äitiään, mutta pian senkin piti jatkaa elämäänsä ja jättää kasvattajansa taakseen. Nopeasti nartusta kasvoikin itsenäinen nuori susi. Nartun äidin ystävät ja sen tutut pitivät siitä hyvää huolta ja toimivat tärkeänä tukiverkkona. Ehkäpä juuri siksi Alicia pääsikin hyvin yli äitinsä menetyksestä.

Tähän asti Alicia onkin elänyt hyvin tasapainoista ja hyvää elämää. Se on myös toiminut kuten tavallinen teini ja kokeillut humaltumista, nuorille uroksille flirttailua ja muuta asiaan kuuluvaa.
 
Pelaaja: Korento, hopeakorento(a)gmail.com

Pelipaikka: Andriaana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti