keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Saraya

Nimi: Saraya
Sukupuoli: Narttu
Lauma: Afuel
Laji: Koirasusi
Ikä: Pentu
Ryhmittymät: Kuuluu äitinsä kautta Lahkoon


Ulkonäkö:

Luonne: Saraya on pirteä ja hieman ilkikurinen poikatyttö. Se on iloinen pentu, joka elää onnellista lapsuutta perheensä kanssa. Se nauttii leikkimisestä ja lumessa peuhaamisesta täysin siemauksin ja sen kuulee nauravan usein.

Saraya on seikkailunhaluinen pentu, joka pitää uusien paikkojen tutkimisesta ja uusien asioiden oppimisesta ja kokemisesta. Se saattaa hyvinkin unohtaa, ettei johonkin tiettyyn paikkaan pitänyt olla mitään asiaa, sillä se haluaa oppia ja tietää kaiken ja tutkia jokaisen paikan. Se vain ei muista aina varoa tutkimusretkillään ja sillä onkin taipumus joutua vaikeuksiin.

Narttu on kekseliäs ja se keksii mielellään itselleen tekemistä. Aina sen keksimät viihdykkeet eivät ole vain niitä parhaita mahdollisia ja kaiken lisäksi sillä on ikävä tapa yllyttää muut mukaan omiin tempauksiinsa.

Pentu on muutenkin hieman liian varomaton ja uhkarohkea. Se ei pelkää uhitella edes itseään isommille ja se on muutenkin hieman liian rääväsuu.

Poikamaisena persoonana Saraya ei juurikaan välitä omasta ulkonäöstään. Sen harja harottaakin usein jokaiseen ilman suuntaan sotkuisena ja turkissa voi olla leikkien jäljiltä roskia ja mutaa. Se ei myöskään aristele kastella itseään ja oikeastaan se pitääkin vesileikeistä oli kyseessä sitten vesilätäkkö tai isompi järvi.

Saraya rakastaa perhettään yli kaiken ja se onkin pennulle kaikki kaikessa. Sen sisarukset ovat sen parhaita kavereita ja koska Saraya on vanhin pentu ja hieman suurikokoinen ja rohkea, se suojelee mielellään sisariaan ja pitää niistä huolta.

Narttu kuuluu Lahkoon äitinsä Kuurankukan puolelta, mutta asia ei ole pennulle mitenkään järin tärkeä, eikä se koe sitä omaksi jutukseen. Se kuitenkin saattaa vanhempana uhrata pieniä nisäkkäitä herralle ihan vain oman äitinsä vuoksi. Pentu ei kuitenkaan arastele muita kiihkeämpiä Lahkolaisia, ovathan ne kuitenkin samaa joukkoa sen kanssa.

Muutenkaan Saraya ei syrji ketään, olivat nämä miten erilaisia tahansa ja se tutustuu mielellään uusiin koiraeläimiin ja tekee uusia ystäviä. Sillä on taipumus myös luottaa uusiin tuttavuuksiinsa hieman liian helposti onhan sen lapsenusko vielä vahva.






Menneisyys: Saraya syntyi Andriaanan pohjoisosissa Afuelin mailla viisipäiseen pentueeseen. 
Pikkutietoja:

Perhe
Isä: Faris
Äiti: Kuurankukka
Sisarukset:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti